Kerstmarkt in Dorpskerk Rheden voor goed doel

RHEDEN – In de Dorpskerk van Rheden werd zaterdag 14 december traditioneel weer de Kerstmarkt gehouden, deze werd druk bezocht net zoals voorgaande jaren.

De opbrengst van de markt is zoals ieder jaar bestemd voor een project voor kinderen. Dit jaar werd gekozen voor een project van de stichting Edukans in India, met als titel: ‘Geef meisjes een kans’. Voor ouders in India betekent een meisje meestal extra kosten. Meisjes worden namelijk gezien als een kostenpost. Het doel van het project is om meisjes gelijke kansen te geven net als jongens.

Hierover kon men informatie krijgen van een medewerker van het project.

Natuurlijk waren er weer vele kramen met kerstversiering en vele soorten prachtige kerststukken-bakjes maar ook speelgoed, boeken en serviesgoed.

Ook de inwendige mens werd niet vergeten er was een kraam voor koffie, glühwein en/of iets lekkers. Daarnaast was er een verloting waarmee een prachtige ouderwetse kerststal was te winnen. De markt was van 10.00 tot 15.00 uur te bezoeken.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen