Concept inrichtingsplan op Park Daalhuizen gepresenteerd

Velp – Op maandagavond 25 november is er een bijeenkomst geweest in Zalencentrum Parkstate in de Parkstraat te Velp. Deze bijeenkomst was gericht op het voorlopige inrichtingsplan van Park Daalhuizen.

Aan het Park is al 30 jaar niets meer aan gedaan en het wordt alleen nog een beetje bijgehouden. Er is een idee ontstaan om op de plekken waar vroeger het landhuis en het koetshuis stond een bloementuin en een beweegtuin te creëren. Hierover werd op maandagavond veel gediscussieerd, tevens over alle andere zaken die er bedacht zijn in het Park.

Alle ideeën vanuit de wijk konden worden genoteerd en worden meegenomen in plan. De avond werd gepresenteerd door een landschapsarchitect en de gemeente Rheden

Er werd duidelijk benadrukt dat alles wat er nu gepresenteerd werd een concept is. Toch werden er kritische vragen gesteld over onder andere de fietsers die het park gebruiken als sluiproute.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen