Kerstconcert Thomassen Mannenkoor en Rhedens Fanfare Corps in Dorpskerk Rheden

Foto: Protestantse Gemeente Rheden

RHEDEN – Op 22 december om 15.30 uur geven het Thomassen Mannenkoor en het Rhedense Fanfare Corps traditiegetrouw hun jaarlijkse Kerstconcert in de Rhedense Dorpskerk.

Het programma staat volledig in de sfeer van het komende Kerstfeest en bevat zowel vocale als instrumentale werken. Zo zal het Thomassen Mannenkoor een aantal kerstliederen zingen uit verschillende landen en tradities waaronder het van oorsprong Latijnse Transeamus en het beroemde Duitse O du Fröhliche.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Thomassen Mannenkoor

Het Rhedens  Fanfare Corps speelt  onder andere Arioso van J. S. Bach, I’ll walk with God van Nicholas Brodzky en Silent Night in een bewerking van H. Beroso

Voor het eerst treedt het Thomassen Mannenkoor op onder leiding van de nieuwe dirigent Sabine Geerlof. Sabine is doctoranda muziekwetenschappen aan de Universiteit van Utrecht, docent muziek en dirigent van een viertal koren in Delft, Rheden, Utrecht en Voorburg. Verder is zij organist bij een vijftal kerken. docent stemvorming, piano en orgel.

Rhedens Fanfare CorpsHet Rhedens Fanfare Corps staat onder leiding van Harry van Bruggen. Harry heeft een lange staat van dienst als tambour -maitre bij verschillende muziekkorpsen waaronder de Johan Willem Friso Kapel en het Fanfare Korps van de Koninklijke Landmacht. Verder was hij verbonden aan verschillende muziekverenigingen en treedt hij op als jurylid voor de KNMO.

Aanvang ; 15.30 uur, Dorpskerk Rheden, Dorpsstraat 51

De toegang tot dit bijzondere en sfeervolle kerstconcert is gratis, aan de uitgang wordt gecollecteerd.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen