Duo Jop Wijlacker & Dennis Kolen speelt en zingt Simon & Garfunkel bij RhederArt

Foto: Duo Jop Wijlacker & Dennis Kolen

DIEREN – Muziek van het beroemde duo Simon & Garfunkel was de inspiratiebron voor het programma ‘Sounds of Silence’ van Jop Wijlacker & Dennis Kolen. Wijlacker en Kolen komen op zondagmiddag 19 januari met die show naar RhederArt in Dieren.

Het duo speelt en zingt de muziek van zijn idolen en haalt aan de hand van die muziek  jeugdherinneringen en anekdotes op. Alle bekende nummers komen voorbij, variërend van het ingetogen Scarborough Fair tot het gezellige Mrs. Robinson.

De liedjes worden ondersteund met sfeervolle beelden.  Jop Wijlacker & Dennis Kolen weten overal een intieme sfeer te creëren. Het tweetal brengt Simon & Garfunkel dichterbij dan je kunt dromen.

De voorstelling is 19 januari 2020 in de schouwburgzaal van Theothorne. Aanvang: 15.00 uur. Kaarten (19,50 euro, inclusief pauzedrankje): www.rhederart.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen