Activiteiten in de Serre van Rozendaal in het nieuwe jaar

Foto: De Serre van Rozendaal

ROZENDAAL/VELP – Tijdens de feestdagen is de Serre twee weken achter elkaar gesloten geweest. Dat is heel bijzonder voor de organisatoren, aangezien zij elke week de deur open hebben staan op de woensdagochtend voor een gezellige koffie-ochtend en met regelmaat ook een interessant activiteit.

Dit jaar (2019) viel eerste kerstdag en viel de eerste januari 2020 op een woensdag en dan was iedereen natuurlijk druk met familie en vrienden om samen deze feestdagen te vieren.

Op woensdag 8 januari staat het gastteam van de Serre van Rozendaal weer om 10:30 uur, voor u klaar en ‘trappen’ ze het nieuwe jaar af met een koffie-nieuwjaarsborrel. De volgende activiteit staat dan alweer voor de 29e januari gepland. Het zal een saxofoon optreden zijn verzorgd door Ben Wissink. Voor verdere activiteiten houdt u vooral de berichtgeving in ‘In de Roos’ andere regiobladen en rheden.nieuws.nl in de gaten.

Het gastteam van de Serre van Rozendaal wenst iedereen alle goeds voor 2020 toe! “Tot ziens op 8 januari 2020 in de Serre, dan ‘toosten’ we gezamenlijk op het nieuwe jaar.”

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen