Maandag 20 januari: Blue Monday wordt Happy Monday!

Foto: Big Five For Life

VELP/ARNHEM – Op 20 januari staat Blue Monday voor de deur. Maar dit keer wordt de meest deprimerende dag van het jaar, omgetoverd tot Happy Monday. Ruim dertig coaches van Big Five for Life™ verspreiden landelijk 10.000 exemplaren van de internationale bestseller The Why Café, zodat Blue Monday geen schijn van kans heeft.

Het prachtige boek The Why Café gaat over een verdwaalde, eenzame reiziger die per toeval bij een café terechtkomt. In het café ontspinnen zich bijzondere gesprekken die een inspirerende wending hebben op het gestreste leven van de reiziger. Het boek is geschreven door bestsellerauteur John Strelecky.

Gratis boek afhalen

Je kunt het boek bij een van de dertig vestigingen ophalen, waaronder Velp en Arnhem. De actie duurt de hele week. Je kunt het boek afhalen bij Big Five for Life coach Jenny Peters op de volgende plekken en tijden:

MooiHuijs in Velp (Emmastraat 24 – 6881 SV VELP, naast Koffie Cas)

  • Maandag 20 januari van 15 tot 17 uur
  • Woensdag 22 januari van 15 tot 17 uur
  • Woensdag 22 januari van 19.30 tot 20.30 uur

Bibliotheek Arnhem Centrum – Rozet (Kortestraat 16 – 6811 EP Arnhem)

  • Op maandag 20 januari van 10 tot 12 uur en
  • Op maandag 20 januari van 18.30 tot 20 uur

Kijk voor meer informatie ook op: https://midlifepitstop.nl/hoezo-blue-monday/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden