Rose-île treedt op in de Dorpskerk in Rheden

Foto: Rose-île

RHEDEN – Op zondagmiddag 26 januari treedt Rose-île uit Arnhem op in de Dorpskerk in Rheden. Rose-île brengt een gevarieerd programma en zal de belangstellenden, met haar tango’s, rumba’s walsen en luisterliedjes meenemen naar onder andere Frankrijk, Zuid Amerika, Duitsland en Israël.

Vrolijke en ritmische nummers worden afgewisseld met rustige luisterliedjes en melancholische melodieën. Kortom, muziek om ontspannen van te genieten en vrolijk van te worden.

Rose île heeft de afgelopen jaren met succes opgetreden op vele plaatsen in Nederland en bij diverse gelegenheden zoals het Charivari Wereld Muziek Festival in Musis Sacrum in Arnhem, het Theater Festival Sonsbeek Avenue in Arnhem, in Deventer, Hummelo, Wijk Bij Duurstede.  In 2018 was Rose île finalist van het Concours de la Chanson in Den Haag georganiseerd door de Alliance Francaise.

Rose-île bestaat uit: Zangeres Toetie Rijnaard, zij wordt begeleid door Theo Worm, op klarinet en gitaar, Gérald Baldeo op gitaar en basgitaar en Nico Hoogland op accordeon.

Het concert begint om 15.30 uur. De toegang is vrij, bij de uitgang vragen de organisatoren een vrije gift.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden