Zet alvast in de agenda: 24 april 2020 Kroeseboomdag!!!

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN  – Op vrijdag 24 april zal de 6e editie van de Kroeseboomdag plaatsvinden. Het adres is Willem Barentszstraat 1, 6991BA, Rheden.

De Kroeseboomdag is mede georganiseerd door Basisscholen Rheder Enk, de Mauritiusschool en kinderopvang Puck en Co en een aantal ouders. De afgelopen jaren werd deze druk bezocht door leerlingen, ouders, opa’s, oma’s en belangstellenden uit het dorp.

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang. Er zal weer een markt zijn en een Rad van Fortuin. Verenigingen, Stichtingen en ondernemers uit Rheden krijgen de mogelijkheid om zich te presenteren. Dit jaar zal er geen rommelmarkt zijn maar een kleedjesmarkt met de leerlingen van de Rheder Enk, de Mauritiusschool en Puck en Co.

De organisatie isj op zoek naar de volgende vormen van sponsoring:

  • Producten voor het Rad van Fortuin. Dit kunnen allerhande producten zijn. De producten worden desgewenst met de gegevens van de sponsor aan de winnaar overhandigd.
  • Betaalde sponsoring. In ruil voor een bijdrage wordt het bedrijfslogo op een grote banner bij de entree van de Kroeseboomdag geplaatst. De kosten hiervoor zijn 25 euro inclusief BTW. De afmeting is 60 x 60 cm.
  • Daarnaast is er de mogelijkheid een kraam te huren voor €15 euro per kraam om uw bedrijf te promoten. Een kraam is 2 meter breed. De kramen zullen naar inzicht van de organisatie worden geplaatst en ingedeeld.

Heeft u een leuk idee of wilt u meer informatie over de Kroeseboomdag mail dan naar de commissie [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen