Inbreng kleding meer dan welkom bij inloophuis ’t Trefpunt Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Bij inloophuis ’t Trefpunt kunnen mensen onder andere terecht voor een gratis kopje koffie of thee, een praatje, een hulpvraag, of het volgen van een cursus. Maar ook is er kledingwinkeltje aanwezig waarbij kleding en accessoires te koop zijn voor een klein prijsje.

Beheerster Anneke Nieumeijer; “Het inloophuis loopt goed, steeds meer mensen weten het inloophuis te vinden. Het belangrijkste doel is dat mensen zich hier welkom voelen en altijd terecht kunnen om mensen te ontmoeten en hulp/advies kunnen krijgen indien wenselijk. Er komen veel bezoekers voor betaalbare kleding maar ik merk dat er hoe langer hoe meer mensen hier komen die zelfs dat niet meer kunnen betalen”. 

Anneke bekijkt de mogelijkheden en indien nodig geeft ze dan kleding zelfs gratis mee.

(Tekst gaat door onder de foto)

inloophuis 't Trefpunt

Er is veel behoefte aan tweedehandskleding voor in het winkeltje, maar ook schoenen, tassen, en sieraden. Kleding voor heren, dames baby’s en kinderen. Alles is welkom zolang het maar heel en schoon is.

  • Wilt u wat inbrengen dan kan dat op maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.
  • Lokatie: Schoolstraat 12 in Velp

inloophuis 't Trefpunt

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Meer info: https://www.facebook.com/velpzuid/

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen