Vrijwiligers zitten weer klaar bij Repair Café Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Door met uw defecte apparaten naar het Repair Café te komen bespaart u kosten voor een nieuw apparaat en helpt u de afvalberg te verkleinen. Reden genoeg om zaterdag 27 januari bij ons langs te komen voor een reparatie!

Alles wat u onder uw arm mee naar binnen kunt meenemen, mag u ter reparatie aanbieden. Reparaties van fietsen, koffiezetters, van speelgoed tot kleding. Het is allemaal mogelijk. U kunt het overlaten aan één van de deskundige vrijwilligers of onder hun begeleiding zelf uw reparatie uitvoeren.

Ook voor kleine meubels (kastjes, stoelen) staan ze voor u klaar. De heren van de lijm-en plaktafel willen u maar al te graag helpen. Ze kunnen alles wat gelijmd moet worden voor u in elkaar zetten. Denk ook aan speelgoed of uw favoriete vaas waar een breukje in zit.

In verband met de veiligheid van de vrijwilligers mogen zij geen magnetrons en televisies repareren. Mocht u met een van deze apparaten bij ons komen, dan moeten zij u helaas weer naar huis sturen.

De service is gratis (alleen eventueel gebruikte onderdelen kunnen in rekening worden gebracht). Het enige dat ze vragen is een vrijwillige bijdrage in ons spaarvarken.

Het Repair Café is op 25 januari 2020, open vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur in Buurthuis De Poort. De laatste inschrijvingen zijn om 15.45 uur, zodat de vrijwilligers de tijd krijgen om een reparatie uit te voeren.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden