Theaterkoor Music for All brengt Jubileumvoorstelling ‘TWENTY’

Foto: Theaterkoor Music for All

DIEREN – Music for All bestaat maar liefst 20 jaar! Dat viert het theaterkoor met ‘TWENTY, een heerlijk feestelijk jubileumconcert met een selectie van de allerbeste, vrolijkste en dierbaarste liedjes uit de afgelopen twee decennia van het theaterkoor.

Dirigent Christan Grotenbreg spande met de nieuwe regisseur Jasper Korving samen om er een muzikaal sprankelend en visueel aantrekkelijk geheel van te maken. Eigen composities, bekende songs en prachtige nieuwe juweeltjes vormen samen een verrassende voorstelling met vaart. U bent de gast – vóór en achter de schermen – op een reis door 20 jaar theaterplezier!

Music for All bestaat al 20 jaar uit een enthousiaste groep mensen die graag zingen en acteren. Opgericht door Sjaak Leenders en de afgelopen jaren bijgestaan door diverse regisseurs. De afgelopen jaren hebben ze diverse muziektheatervoorstellingen opgevoerd. Naast de grote eigen voorstellingen wordt er elk jaar een open podium georganiseerd, een avond waarop de leden iets mogen opvoeren voor elkaar en belangstellenden.

Music for All nodigt u van harte uit om samen met hen deze muzikale reis te maken en het 20-jarig jubileum tot een feest te maken. Kaarten zijn te reserveren op de site van Music for All:  mfadieren.com/reserveren Of verkrijgbaar bij de leden van Music for All.

Speeldata:

Zaterdag 8 februari: 20.00 uur, zondag 9 februari: 14.30 uur. Locatie: Theothorne in Dieren. Kaarten: € 15 p.p. (tot 12 jaar: € 10)

Voor meer informatie: [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Twenty - Theaterkoor Music for All

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen