Zeer geslaagd Veurpronken bij de Cv. De Narrenkap

Foto: Ingrid Hagen - Cv. De Narrenkap

VELP – Elk jaar organiseert Cv. De Narrenkap eind januari een pronkzitting, waarin haar leden en diverse gastartiesten hun beste talenten op het podium laten zien. Een avond vol vermaak voor iedereen in de zaal. Twee jaar terug is besloten om daar een avond aan toe te voegen; het Veurpronken.

Het Veurpronken, dat plaatsvond op vrijdag 24 januari, is een avond die specifiek op zusterverenigingen is gericht. De zaal was dan ook goed gevuld met delegaties van diverse verenigingen uit de regio. Een andere avond met een iets ander programma, maar hetzelfde plezier!

Op het podium zagen de aanwezigen acts van de gardes, hofzangers, dames van de carnavalsvereniging en nog vele anderen.

Naast het programma was er ook ruimte voor de nodige handelingen van Prinses Mariëtte. Ze heeft haar onderscheiding aan diverse prinsenparen van andere verenigingen uit mogen reiken.

Na afloop van het programma was er een optreden van de welbekende artiest Joey Hartkamp, die met zijn muziek het dak eraf wist te krijgen! Na het setje van Joey werd de avond verder muzikaal ingevuld door DJ/Zanger John van Anholt, waarna iedereen terug kon kijken op een geslaagde avond, waar een ieder van genoot.

Kijk voor meer informatie en foto’s op: https://www.cvdenarrenkap.nl/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden