Een podium vol talent tijdens de Pronkzitting van Cv. de Narrenkap

Foto: Ingrid Hagen / C.V. de Narrenkap

VELP – Elk jaar organiseert Cv. de Narrenkap eind januari een pronkzitting, waarin haar leden en diverse gastartiesten hun beste talenten op het podium laten zien. Een avond vol vermaak voor iedereen in de zaal. Dit jaar vond deze avond plaats op zaterdag 25 januari.

De zaal was goed gevuld met onder andere de gasten van Prinses Mariëtte, de eigen leden die niet op het podium stonden en ook de vrienden uit Arnhem: Cv. de OnGanse.

Op het podium zagen de aanwezigen, acts van de dansgardes, zangeres ‘Cuth Jarott’, de Swedish Chef en vele anderen. Ook de dames en heren van de Narrenkap, die in een soort ‘identiteitscrisis’ verkeerden brachten een Grease-medley, met daarin een battle tussen de dames, die graag ‘prins’ willen worden, en de heren, die graag ‘prinses’ willen worden. Deze act zal de komende dagen ook te vinden zijn op Spotify, Apple Music en andere muziekplatforms, door te zoeken naar ‘C.V. de Narrenkap’.

Na afloop van het programma was er een optreden van de welbekende artiest Joey Hartkamp, die met zijn muziek het dak eraf wist te krijgen! Na het setje van Joey werd de avond verder muzikaal ingevuld door Erik Bongers, waarna iedereen terug kon kijken op een geslaagde avond, waar een ieder van genoot.

(Meer foto’s van deze avond zijn te vinden op: https://foto.cvdenarrenkap.nl/index.php?/category/243)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

(Bron: Cv. De Narrenkap)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden