Zilveren Zondag met stilteconcert in Dorpshuis Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Op zondag 9 februari verzorgt Cultuurbedrijf RIQQ in het Dorpshuis in Rheden een stilteconcert. Pianist Frank Verhoef en zanger Henk Gunneman nemen de bezoekers mee in een wereld van muziek en yoga. Het stilteconcert is onderdeel van de Zilveren Zondagen.

Ontspannen klanken en meditatie

Tijdens dit bijzondere concert brengen Frank Verhoef en Henk Gunneman een speciaal samengesteld programma van yoga en muziek die ontspanning brengt met behulp van de stem, keyboards, percussie en klankschalen. De bezoeker wordt meegevoerd in ontspanning, gedragen door mooie klanken en geleide meditatie. Na afloop van het concert is er gelegenheid om na te praten over hetgeen tijdens het concert ervaren is.

Over de musici

Frank Verhoef (1958) studeerde piano lichte muziek met aantekening klassiek en ensembleleiding op Codarts Rotterdam en is tevens gediplomeerd yoga- en meditatiedocent. Henk Gunneman studeerde zang en piano aan het Conservatorium te Groningen.

Het stilteconcert vindt plaats in het Dorpshuis te Rheden, Mr. B. van Leeuwenplein 3 in Rheden. Bezoekers zijn welkom vanaf 14:00 uur. Het programma start om 14:30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 6,- inclusief een consumptie.

Zilveren Zondag          

Dit concert is onderdeel van de serie voorstellingen in het kader van ‘de Zilveren Zondag’: op de tweede zondag van de maand organiseren Cultuurbedrijf RIQQ, Bibliotheek Veluwezoom, Filmhuis Dieren en Boekhandel Jansen en de Feijter om beurten een inspirerende middag voor ouderen. Denk hierbij aan een film, een lezing of een voorstelling. Het uitgangspunt van de Zilveren Zondag is om elkaar te ontmoetenMee te doen aan kunst en cultuur, hierin te verdienen en er kennis over uit te wisselen. Hiervoor zoeken de genoemde partners steeds weer naar locaties die voor ouderen goed toegankelijk zijn.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen