Introductieworkshop Luisteren naar je pen

Foto: Luisteren naar je pen

VELP – Op 14 februari organiseert Hartschrift in Velp een introductieworkshop voor de schrijfcursus Luisteren naar je pen. Ze schrijven deze ochtend over het thema Liefde. Hoe kan het ook anders op Valentijnsdag.

Wat betekent het thema liefde voor je? Krijg je er genoeg van? Hoeveel liefde geef je jezelf? Ook als je niet geïnteresseerd bent in de schrijfcursus Luisteren naar je pen, maar wel van schrijven houdt, ben je van harte welkom. Het belooft een mooie schrijfochtend te worden.

Luisteren naar je pen

Al schrijvend maak je in de workshop kennis met de inhoud van de cursus Luisteren naar je pen. Deze creatieve, intuïtieve schrijfcursus lokt je op een speelse manier uit om te schrijven. Daarbij gaat het niet om goed of mooi schrijven. Plezier in schrijven staat voorop.

Schrijfervaring is niet nodig, zin in schrijven wel. Je krijgt afwisselende schrijfopdrachten, waardoor je teksten als vanzelf op papier komen. Zo ontdek je al schrijvend wat jou beweegt. De cursus is ontwikkeld door Christine de Vries van Shodo en wordt door gecertificeerde trainers gegeven.

De introductieworkshop begint om 10.00 uur aan de Dillenburglaan 3 en duurt 2 uur met tussendoor een pauze. De kosten zijn 15 euro. Besluit je na de workshop om de schrijfcursus Luisteren naar je pen te volgen, dan krijg je dit bedrag terug. Interesse?

Aanmelden kan via www.hartschrift.nl. Op deze site vind je meer achtergrondinformatie over de introductieworkshop én de cursus Luisteren naar je pen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen