Thomas Verbogt spreekt over “De kracht van het alledaagse”

Foto: www.vrijzinnigenvelp.nl

VELP – Op zondag 16 februari 2020 organiseert de Sprang-Vrijzinnigen Velp, centrum voor levensbezinning, een lezing in haar gebouw aan de Dr. Fabiusstraat 12 te Velp. Thomas Verbogt zal spreken over “De kracht van het alledaagse”.

De lezing begint om 10:30 uur en zal tussen 12:00 en 12:30 uur worden afgerond.

Over tijd, geluk en liefde

Thomas Verbogt is in onze regio vooral bekend door zijn dagelijkse columns over gebeurtenissen in het gewone leven. Verder schrijft hij ook romans die vaak handelen over het verloren gaan van jeugdervaringen of over het daarnaar op zoek zijn. Zijn toon is weemoedig en zijn stijl heel gevoelig. In zijn lezing geeft hij allereerst  een overzicht van de voornaamste thema’s in zijn literatuur en de eventuele ontwikkeling daarvan in de loop van zijn schrijverschap. Deze beschouwing zal hij toelichten met behulp van een typerend fragment. In de hierop volgende “preek van de week”, steekt hij ons een hart onder riem. Tenslotte zal er ruimte zijn om de spreker vragen te stellen.

Thomas Verbogt debuteerde in 1981 met de  verhalenbundel “De feestavond”. Sindsdien schreef hij vele romans, verhalenbundels en toneelstukken. Met zijn oeuvre groeide ook zijn publiek. Al een paar jaar behoort hij tot ‘de eredivisie van de Nederlandse  literatuur’, aldus Pieter Steinz van NRC Handelsblad. Hij heeft een dagelijkse column in De Gelderlander. Kijk voor meer informatie op: http://www.thomasverbogt.nl.

Toegang: €10 inclusief consumptie. Leden/begunstigers en vrienden hebben vrij  toegang.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen