Cursus levensverhalen schrijven in de Bibliotheek Dieren

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN –Vanaf dinsdagmiddag 18 februari kun je in de Bibliotheek Dieren deelnemen aan een driedelige cursus levensverhalen schrijven. Je leert hoe je een levensverhaal kunt optekenen, voor jezelf of voor een ander, hoe je een ‘in memoriam’ maakt of een geschiedenis voor het nageslacht kunt bewaren.

Marjon Weijzen, journalist en tekstschrijfster, laat zien hoe je lang vergeten herinneringen kunt ophalen en beeldend kunt beschrijven.

De cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in levensverhalen schrijven, ook voor ‘beginners’. Je hoeft geen schrijfervaring te hebben. In 3 lessen leer je stap voor stap verschillende technieken en verdiep je je in het schrijven van levensverhalen.

Meer informatie en aanmelden

De cursus start op dinsdag 18 februari, van 15.00 tot 17.00 uur in de Bibliotheek Dieren. De andere cursusdata zijn 7 april en 16 juni. De kosten voor de drie bijeenkomsten zijn € 30,00 voor leden van de bibliotheek en € 37,50 voor niet-leden. Aanmelden kan via de Bibliotheek Dieren en online, via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen