Repair Café Dieren 5 jaar!

DIEREN – Zaterdag 8 februari 2020 vierde het Repair Café Dieren haar 5-jarig jubileum, dit deed het samen met de vrijwilligers en aanwezige bezoekers door te toosten op dit heugelijke feit.

Iedereen was welkom, met of zonder reparatie, tussen 14.00 uur en 16.00 uur in het Repair Café in de Oase te Dieren. Om samen om 15.00 uur even stil te staan bij het 5-jarig jubileum en te toosten op deze bijzondere dag, na een korte toespraak van voorzitster Philomeen Nilsson. Het gaat goed met het Repair Café, steeds meer mensen weten ons te vinden om dingen hier te laten repareren en zo de levensduur van hun ‘dierbare’  apparaten te verlengen door een van onze specialisten.

Het is beter voor het milieu en het zorgt voor minder afval. Natuurlijk wil ik de 4 oprichters Rick, Christen, Lars en Jos hiervoor bedanken. Zo ook Claudia en Angela de coördinatoren van het Repair Café. Angela gaat zich meer richten op het naaiwerk en draagt het stokje na 5 jaar over aan Joke. Ik wil hen hierbij een bloemetje en een cadeaubon aanbieden als dank voor hun werk hiervoor.”

Sinds 14 februari 2015 worden in het Repair Café Dieren elke zaterdagmiddag door een groep enthousiaste, ervaren specialisten zo’n vijftien tot twintig gratis reparaties uitgevoerd. De reparateurs, ervaren vrijwilligers, zijn van vele markten thuis. Twee van de drie problemen lossen zij op. Vaak betreft het kleine technische problemen aan huishoudelijke apparaten (senseo’s, stofzuigers, ventilatoren, kacheltjes), audio/video apparatuur (radio’s, CD- en DVD-spelers), verlichting (schemerlampen, armaturen) en mechanische items (klokken). Ook wordt er kleding, textiel, speelgoed en zelfs tuingereedschap gerepareerd.

Het Repair Café te Dieren is te bezoeken op elke 2e zaterdag van de maand van 14:00 tot 16:00 uur en elke 4e donderdag van de maand van 19:00 tot 21:00 uur. Indien u vragen heeft kunt u contact op nemen met het bestuur Repair Café Dieren (Rob Bevelander, 06 – 44884916, Philomeen Nilsson, 06 – 28061724).

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.facebook.com/repaircafedieren/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen