Tweede editie Winter Wonderland bij Scouting Rheden

Scouting Rheden 2019
Foto: Scouting Rheden

RHEDEN – Zin in de winter? Kom actief bezig zijn, geniet van een lekkere verse pannenkoek en maak onder andere een gratis een winterse green-screen foto.

Voor kinderen en hun ouders en opa’s en oma’s zijn er op zaterdag 15 februari leuke winter activiteiten te doen bij basisschool De Holtbanck. Scouting Rhedense Pioniers organiseert dan net als vorig jaar een winterfestijn!

Kinderen kunnen voor een klein bedrag zelf kaarsen maken, voederhuisjes, (nep)sneeuwpoppen en andere winterspullen knutselen. En natuurlijk een broodje bakken boven het vuur. Heel leuk is om samen met je vrienden of familie een sfeervolle Winter Wonderland foto te laten maken! Verder zijn er spelletjes te doen en worden de pannenkoeken vers voor je gebakken.

Dus of het dan sneeuwt of niet, proef de wintersfeer op 15 februari 2020 tussen 14.00 en 17.00 uur bij De Holtbanck in Rheden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook haar Facebookpagina, volg hen op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis haar dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden