Carnavalsoptocht en instuif in Velp

Foto: Cv. De Narrenkap

VELP – Zoals elk jaar organiseert C.V. de Narrenkap samen met C.V. de Bloaspiepkes de grootse carnavalsoptocht door Velp. Dit jaar zal de optocht plaatsvinden op zondag 23 februari 2020, vertrek om 13:11 uur vanaf de Kerkallee.

De route

Dit jaar rijdt de optocht volgens deze route:

Kerkallee – Alexanderstraat – Willemstraat – Elzenstraat – Waterstraat – Merwedestraat – Rijnstraat – Scheldestraat – President Kennedylaan – Sophiastraat – IJsselstraat – Brugweg – Emmastraat – Pastoor Koenestraat – Oranjestraat – Hoofdstraat – Emmastraat – Brugweg – Kerkallee

Parkeren & Verkeer

Mocht u langs de route wonen dan verzoeken zij u vriendelijk doch dringend om uw auto niet in de straat te parkeren. Tevens geldt er tussen 11:00 en 14:00 uur een parkeerverbod op de Kerkallee en tussen 12:00 en 16:00 een parkeerverbod in de Oranjestraat. De Dr. Van der Feltzlaan zal tussen 12:30 en 14:00 uur volledig worden afgesloten voor verkeer.

Aanmelden

Wilt u meedoen aan deze optocht? Meld u zich dan aan! U kunt het aanmeldformulier op www.cvdenarrenkap.nl/optocht/inschrijven vinden. Deelname is geheel gratis!

Belangrijk om te weten is dat er een aantal regels en voorschriften gelden voor deelname aan de optocht. Deze zijn te vinden op www.cvdenarrenkap.nl/optocht/voorschriften.

Mocht u nog vragen hebben over de optocht, dan kunt u via e-mail contact opnemen met de commissie optocht via [email protected].

Na afloop van de optocht is een ieder van harte welkom in het Narrenhuus op de Beemd, waar ze met Feest DJ Danny nog even een gigantisch feest gaan bouwen! Tijdens de instuif zal ook dweilorkest ‘Zo Toeter Als’ een optreden komen verzorgen en zullen de prijzen voor de deelnemers in de optocht worden uitgereikt.

Een feest dat je niet mag missen dus! De entree is gratis!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook haar Facebookpagina, volg hen op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis haar dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

(Bron: Cv. De Narrenkap)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden