Kindermiddag bij Cv. de Narrenkap in Velp

Foto: Cv. De Narrenkap

VELP – Cv. de Narrenkap trapt de dolle dagen in 2020 zoals gewoonlijk af met de kindermiddag. Deze zal dit jaar plaatsvinden op 22 februari vanaf 14:00 uur tot ongeveer 16:00 uur in het Narrenhuus, de Beemd 3 te Velp.

Tijdens de kindermiddag van Cv. de Narrenkap zijn alle kinderen uit Velp en omstreken welkom voor een hele gezellige middag, samen met Jeugdprins Yari en zijn gevolg en uiteraard de show van Ellen en Jochem! De middag staat helemaal in het teken van het EK Voetbal 2020, dus kleed je aan als je favoriete voetbalheld en kom naar onze kindermiddag! Je mag dan ook zelf FIFA komen spelen!

De kinderen die het mooist, leukst of meest origineel gekleed zijn maken ook nog eens kans op leuke prijzen en aan het eind is er een verrassing voor ieder kind.

De entree deze middag is geheel gratis, dus neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee en kom naar deze gezellige kindermiddag! Tijdens deze middag geldt: Kinderen er bij, rook- en alcoholvrij! Deze middag wordt er géén alcohol geschonken en wordt er niet in de tent gerookt!

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.cvdenarrenkap.nl/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook haar Facebookpagina, volg hen op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis haar dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

(Bron: Cv. De Narrenkap)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden