Grow-Up! Hoeveel geluk krijgt u straks?

Foto: Grow-Up!

VELP – Hoeveel geluk krijgt u straks? Anne, Marjolein, Tessa en Twan, vier studenten van de mbo-school Aeres in Velp hebben een nieuw product op de markt gebracht. Waaronder zaden om klavertjes vier te kweken; dit product hebben ze 100% Geluk! genoemd.

100% Geluk! Kruidentuintje en Pluk de dag!

In het examenjaar hebben de studenten een minionderneming opgericht, met als naam Grow-Up! Ze hebben een origineel en natuurlijk product ontwikkeld, waarbij men hun eigen gekweekte kruiden ziet groeien. Naast de ‘100% Geluk!’ is er ook nog het ‘Kruidentuintje’ met tijm, wilde marjolein, maggi-kruiden, bieslook en citroen basilicum. Ze verkopen ook ‘Pluk de dag!’ met tuinkers en rucola kers.

Marktonderzoek

De studenten zijn bij verschillende bedrijven langs geweest. Ook basisscholen in verschillende plaatsen zijn bezocht, omdat ze vinden dat het product en de naam Grow-Up! goed passen bij kinderen van groep 8. Hoe mooi zou het zijn als ze bij het afscheid van hun school 100% Geluk! meekrijgen van hun juf of meester, voor de volgende stap in hun leven.

Verder is Grow-Up! een origineel cadeau om te geven als men op ziekenbezoek gaat, een bruiloft bijwoont, op visite of op kraamvisite gaat.

De producten kosten €6,95 per stuk, 2 voor €12,-.

Wie interesse heeft in Grow-Up!, of er een vraag over heeft, kan contact met de studenten opnemen door een mail te sturen naar: [email protected] of volg Grow-Up! op Facebook en Instagram (growupaeres).

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook haar Facebookpagina, volg hen op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis haar dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden