Storm Ellen op komst: wel of geen carnavalsoptocht?

Foto: foter.com

VELP – Storm Dennis is net achter de rug, maar inmiddels heeft storm Ellen zich aangekondigd. Wegens de storm Dennis, afgelopen weekend hebben de organisatoren uit Westervoort al moeten besluiten om de optocht daar af te lassen.

Nu krijgt de Narrenkap veel vragen over het wel of niet door laten gaan van de carnavalsoptocht in Velp.

Zowel het bestuur als de optochtcommissie van de carnavalsvereniging worden momenteel bedolven met vragen. Momenteel is het nog te vroeg om te beslissen over de optocht. Samen met de gemeente en de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden zal er eind deze week een besluit genomen worden over de Velpse optocht.

Momenteel wordt storm Ellen goed gemonitord. de carnavalsvereniging kan dan ook alleen maar hopen dat ze richting het weekend in kracht zal afnemen. Tot die tijd kunnen zowel de optochtcommissie als het bestuur van de Narrenkap hier verder geen uitspraken over doen.

De carnavalsvereniging begrijpt dat een ieder graag meer duidelijkheid wil, echter hebben zij deze zelf ook niet. Vandaar het vriendelijk verzoek om geen contact op te nemen met de optochtcommissie of bestuur over deze storm. Zodra er meer bekend is, zal de Narrenkap hier zelf over berichten, ook via deze weg.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

(Bron: Cv. De Narrenkap)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden