Inwoners Rheden winnen 237.500 euro bij Postcode Loterij 

Foto: Postcode Loterij

RHEDEN – Een grote verrassing voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij in Rheden. Op hun postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen in de trekking van de Postcode Loterij. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars deze week met het goede nieuws.

Vanaf 1 februari wordt 100 dagen lang elke dag een Straatprijs bekendgemaakt.

De volgende bedragen zijn gewonnen:

  • 75.000 euro (1 winnaar)
  • 50.000 euro (1 winnaar)
  • 25.000 euro (4 winnaars)
  • 12.500 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Geluksvogels Esmeralda en Pascal vertellen enthousiast:

“We zitten middenin een verhuizing en hebben ons oude huis net verkocht. We spelen nog mee op het oude adres en met dit geld kunnen we al onze wensen realiseren. Fantastisch!” Ook winnares Ina reageert blij: “Twee van onze drie kinderen gaan dit jaar trouwen, dus dit komt goed van pas!” 

100 dagen PostcodeStraatprijs

Vanaf 1 februari tot en met 10 mei 2020 is het 100 dagen feest. In deze periode maakt de Postcode Loterij namelijk iedere dag een winnende postcode van de PostcodeStraatprijs bekend. Opgeteld zijn dat 100 Straatprijzen in 100 dagen tijd. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Alle uitslagen zijn terug te vinden op de uitslagen pagina van de Postcode Loterij.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen