Collecte Jantje Beton in Dieren

Foto: Jantje Beton

DIEREN – In de week van 2 tot en met 7 maart wordt er huis-aan-huis in Dieren gecollecteerd voor Jantje Beton. Door te geven aan deze collecte van Jantje Beton zorgt u er samen voor, dat er meer kinderen, meer kunnen spelen.

U kunt ook via de Facebookpagina van KV Diderna/Visser Sloopwerken in de online collectebus een donatie doen. Dit jaar wordt er in Dieren en omstreken gecollecteerd door de korfbal- en volleybalvereniging.

Over Jantje Beton

Jantje Beton is hét goede doel dat zich sinds 1968 samen met kinderen en jongeren inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Kinderen en jongeren in kwetsbare (speel)posities krijgen hierbij extra aandacht. Wij willen bereiken dat álle kinderen en jongeren in Nederland dagelijks kunnen spelen en bewegen. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven. Daarom zegt Jantje Beton … Stop nooit met spelen!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen