Slaapkamerweb, al 35 jaar de slaapkamerwinkel uit Zutphen!

Foto: Slaapkamerweb

Slaapkamerweb.nl is de slaapkamerwinkel van Zutphen. Bestel eenvoudig en snel uw slaapkamerinterieur direct online in de webshop. Stel uw kledingkasten en bedden volledig op maat samen en ervaar de hoogwaardige kwaliteit van hardhouten bedden of massief eiken kledingkasten.

Een familiebedrijf uitgegroeid tot slaapkamergigant!

Wat begon als een klein familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de grootste online slaapkamerwinkels van Nederland. De slaapkamerwinkel heeft zijn groei te danken aan de aandacht die besteed wordt aan de uitstekende service. De slaapkamerwinkel verkoopt enkel producten waar men zelf gelukkig van wordt. Is uw bestelling boven de €400 euro dan monteren de vakspecialisten de kledingkasten en bedden gratis.

De slaapkamerwinkel is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 16:00. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de klantenservice via contactpagina of via de chat op de website.

Een online webshop met handige kasten- en beddentool!Slaapkamerweb

Bestel uw slaapkamerartikelen direct vanuit huis via Slaapkamerweb.nl en stel uw kledingkast of bed volledig op maat samen volgens uw eigen stijl. Profiteer van de eenvoudige kledingkasten- en beddentool en personaliseer uw bed of kledingkast volledig op maat volgens uw wensen.

Kies het formaat van uw bed, selecteer de kleur van uw hoofdbord en ledikant en maak een keuze uit de ruime variatie van bijbehorende accessoires, zoals extra opbergladen of nachtkastjes. Bekijkt u de ruime collecties van bedden en kledingkasten direct online.

Kom langs in de 500m2 toonzaal!

U bent van harte welkom in de 500 m2 toonzaal van Slaapkamerweb in Zutphen. In de toonzaal vindt u diverse kledingkasten en bedden opgesteld zodat u de kwaliteit van de slaapkamerartikelen kunt ervaren. Wacht niet langer, kom langs voor een kop koffie en laat u vrijblijvend adviseren door één van de vakkundige specialisten.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden