Zilveren Zondag lezing over langzamer leven

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Tijdens haar interactieve lezing voor de Zilveren Zondag neemt auteur Yvonne Mol u mee naar een leven met minder haast. Aan de hand van aansprekende anekdotes zal zij laten zien hoe eenvoudig het is om te kiezen voor een langzamer leven.

Een leven weg van hectiek en stress, waarin ruimte vrijkomt voor rust, vrijheid en richting. U bent van harte welkom om de lezing bij te wonen.

Langzamer leven voor senioren

Senioren hebben tegenwoordig regelmatig te maken met volle agenda’s en haast. Doordat er van verschillende kanten continu een beroep op hen wordt gedaan, voelen zij zich meer dan ooit overweldigd door drukte en verplichtingen. Ervaart u ook een ’teveel’ in uw leven? Yvonne Mol laat tijdens haar lezing zien dat het kan: langzamer leven in een snelle wereld.

Lezing

Tijdens de lezing beantwoordt Yvonne onder andere de volgende vragen:
Wat zijn de voordelen van langzamer leven? Wat is de kortste route naar een langzamer leven? Hoe herken je ballast? Hoe kom je er vanaf?

Over de auteur

Yvonne Mol (1975) is schrijver. Ze woont met haar gezin in het Brabantse Rijen. Stap voor stap vertraagde zij haar hectische bestaan tot een fijner en gezonder leven. Via haar blog (www.langzamer-leven.nl) voorziet zij haar lezers al enkele jaren van tips om minder te doen, anders te denken en daardoor meer te bereiken. Met het boek dat zij over dit onderwerp schreef, vertelt ze nu het complete verhaal.

Zilveren Zondag

Deze lezing is onderdeel van de serie voorstellingen in het kader van ‘de Zilveren Zondag’: op de tweede zondag van de maand organiseren Cultuurbedrijf RIQQ, Bibliotheek Veluwezoom, Filmhuis Dieren en Boekhandel Jansen en de Feijter om beurten een inspirerende middag voor ouderen. Denk hierbij aan een film, een lezing of een voorstelling. Het uitgangspunt van de Zilveren Zondag is om elkaar te ontmoeten. Mee te doen aan kunst en cultuur, hierin te verdienen en er kennis over uit te wisselen.

Hiervoor zoeken de genoemde partners steeds weer naar locaties die voor ouderen goed toegankelijk zijn.

  • Locatie: De Bundel, Ericaplein 5 in Dieren
  • Datum: 8 maart 2020
  • Aanvang 14.30 uur

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen