Tweedehands shoppen bij ´De Inloopkast´ in Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Op zaterdag 21 maart is de eerste editie van kledingbeurs De Inloopkast in het Dorpshuis in Rheden. Hier kun je goede 2e-hands kleding kopen én laten verkopen vanaf maat XS, voor vrouwen, mannen en tieners. Pasruimte en spiegels zijn aanwezig en de entree is gratis.

Ik buurt mee!

Met de Ik buurt mee!-vouchers is razendsnel het bedrag opgehaald dat nodig was om de beurs voor de eerste keer op te starten. Je kunt er lekker shoppen, niet online maar in realtime. Trendy, vintage, retro, hip, er is vast iets wat jou past! Gezellig samen met je dorpsgenoten voor een klein bedrag een nieuwe outfit bij elkaar zoeken voor het nieuwe seizoen!

Er hebben zich al meerdere verkopers aangemeld, maar hoe meer keuze hoe beter er geshopt kan worden! Dus heb je nog, zo goed als nieuwe, kleding, verkoop het bij De Inloopkast. Via [email protected] meldt je je aan als verkoper. Je krijgt dan alle informatie en een verkoopnummer. Op vrijdag 20 maart van 19.00 tot 20.30 uur lever je je goede 2e hands kleding, schoenen, sjaals, tassen en hoeden in met je verkoopnummer. Zo gun je je kleding een tweede leven, goed voor je portemonnee en goed voor het milieu!

Dit nieuwe initiatief is ontstaan vanuit de vrijwilligers van de 2e hands Kinderkledingbeurs Rheden, die al meer dan 25 jaar bestaat. Het doel is om deze beurs voor volwassenen en tieners ook tot een succes te maken, dus kom zaterdag 21 maart van 10.00 tot 14.00 uur naar het Dorpshuis in Rheden en neem je vrienden, familie en buren mee!

Volg De Inloopkast ook op Facebook en Instagram! @DeInloopkastRheden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen