Huisdier van de week: Ontmoet Pet

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP/ARNHEM – Pet verblijft nu in een gastgezin en is een energieke en vrolijke puber. Dierentehuis Arnhem en omstreken zoekt een geduldige en ondernemende baas, mét een stabiele hond. Voor Pet is nog veel onbekend en spannend, hij kan soms nog wat onzeker zijn, maar met positieve begeleiding leert hij erg snel.

Andere honden vindt hij soms wat spannend, maar dit kan nog goed met hem geoefend worden. Zijn nieuwe baas moet bereid zijn om hier tijd en energie in te steken en hem kennis te laten maken met de wereld. Pet houdt van wandelen en lekker spelen met een bal. Een tuin waar hij lekker kan rennen zou dan ook erg fijn voor hem zijn, zodat hij zijn energie kwijt kan.

Pet vindt kinderen in het begin erg spannend, als dit stapsgewijs opgebouwd wordt, gaat het goed. In het gastgezin waar hij nu verblijft is een kind van 4 jaar aanwezig. Dit gaat goed. In het gastgezin zijn 2 andere honden aanwezig, hier leert hij erg veel van. Hij heeft het nodig om af en toe door een andere hond op zijn plek gezet te worden. Is soms te opdringerig en moet hierin geremd worden.

Door de andere honden durft hij meer en wordt hij op een positieve manier gestimuleerd om de wereld te ontdekken. In de auto gaan is nog een leerpunt, maar dit gaat steeds beter, eenmaal in de auto is hij rustig.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Huisdier van de week Pet - Dierentehuis Arnhem en omstreken

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Pet.

Diernummer 28446

Voor meer informatie:  https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/pet/

Heeft u interesse? Geeft u Pet een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden