Kroeseboomdag 24 april 2020 afgelast

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – De Jaarlijks georganiseerde Kroeseboomdag van van 24 april 2020, die georganiseerd wordt door de basisscholen Rheder Enk, de Mauritiusschool en kinderopvang Puck en Co wordt afgelast.

Dit hebben de Kroeseboomcommissie, Puck en Co en de directeuren van de scholen tot hun spijt moeten besluiten. Gelet op de actualiteit verwachten de organisatoren niet dat op 24 april de besmettingskans van het coronavirus achter de rug is.

Ook de Koningspelen welke dezelfde dag in de ochtend zouden plaatsvinden zijn landelijk afgezegd.  De toespraak van premier Mark Rutte op TV op maandag 16 maart heeft hen een laatste zetje gegeven.

De organisatie acht het nu onverantwoord om zowel deelnemers als toeschouwers, van jong tot oud bloot te stellen aan de besmettingskans van het coronavirus.

Hopende op uw begrip. Het is nog onduidelijk of dit evenement op een ander tijdstip gaat plaatsvinden. Mocht dit het geval zijn zal de organisatie u op de hoogte stellen.

Voor meer informatie en vragen kunt u mailen naar het mailadres [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen