Redactie rheden.nieuws.nl gaat voor de volle 100% door

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – We verkeren in bijzondere tijden, maar de digitale wereld draait door en dus ook onze redactie! Wij doen onze uiterste best om jullie iedere dag van het actuele nieuws te voorzien. 

De overheid verkondigd bijna iedere dag nieuwe maatregelen om het coronavirus in te dammen en er voor te zorgen dat het niet uit de hand gaat lopen. Zorginstellingen sluiten de deuren, er worden speciale “ouderenuurtjes” in het leven geroepen in de supermarkten, worden er allerlei initiatieven gestart om elkaar te helpen. Iedereen probeert er zo veel mogelijk aan te doen om deze moeilijke tijden door te komen.

Laten we elkaar zo veel mogelijk helpen!

Het is op dit moment heel erg zwaar voor alle zorgverleners, verpleegkundigen, IC-medewerkers, vakkenvullers, bezorgers, vrachtwagenchauffeurs, politie-, brandweer- en ambulancepersoneel en dan zijn er natuurlijk nog veel meer. Laten we zo veel mogelijk rekening met hen houden en hen helpen! Het sociale leven is tot stilstand gekomen, kroegen, restaurants, pretparken, speeltuinen, musea en allerlei andere openbare gelegenheden zijn dicht, desondanks proberen ook zij door slimme initiatieven het hoofd boven water te houden, help hen, koop lokaal!

Nieuws gaat door

Heb jij een belangrijk nieuwtje, een actie of iets anders te melden? Laat het ons weten! We zullen nu niet langs komen om iets te bespreken, maar telefonisch (06-28571685) of via de mail ([email protected]) en onze Social Media kanalen zoals Facebook, Twitter Instagram en LinkedIn, kunnen jullie contact met ons opnemen.

Wij, van rheden.nieuws.nl, richten ons op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen zijn de afgelopen maand verdubbeld, wat o.a. goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden