Paasacties in het centrum van Velp

Foto: Veelzijdig Velp

VELP – Met drie leuke acties maakt Veelzijdig Velp de paasperiode een beetje aangenamer. Er is kans op 3x honderd euro shoppingtegoed. Naast het drievoudige shoppingtegoed liggen er nog veel meer prijzen te wachten op winnaars.

En eigenlijk hoeft men daarvoor helemaal de deur niet uit. Via de website en de Facebookpagina van Veelzijdig Velp kan aan twee van de drie acties mee worden gedaan. Voor klanten die toch een bezoek aan een van de aangesloten winkels brengen, ligt er surprise-ei klaar. Veelzijdig Velp winkeliers hebben een paar honderd presentjes, cadeautjes en kortingsbonnen in die eieren verstopt. De acties lopen tot en met zaterdag 11 april 16.00 uur. Daarna vindt de prijsuitreiking plaats.

Honderd euro voor het vinden van het Gouden Ei

Ergens in het centrum ligt de hele week een Gouden Ei verstopt. De opdracht is om dat speciale Veelzijdig Velp ei te ontdekken. Veelzijdig Velp stelt een prijs ter waarde van maar liefst honderd euro te beschikking voor de winnaar. De kans is echter groot dat meer mensen het ei ‘spotten’. In dat geval wordt er geloot wie de winnaar wordt.

De spelregels voor deze wedstrijd zijn als volgt: Als het ei gevonden is, moet het juiste antwoord via WhatsApp naar 06 241 66 241 worden gestuurd. Op de Facebookpagina van Veelzijdig Velp worden geregeld aanwijzingen gegeven, zodat ook vanuit huis een poging kan worden gedaan om de juiste plaats te vinden. Naar de honderd euro shoppingtegoed zijn er vier Swatch horloges te winnen (beschikbaar gesteld door Juweliershuis Aalbers) en twee Versgaardpakketten t.w.v. € 100,00 en € 50,00.

Raad het gewicht van het Reuze EI en win 100 euro shoppingtegoed.

In de etalage van De Bedstee (Antiek & Curiosa) aan de Hoofdstraat 51a staat het reuze chocolade-ei al enige tijd uitgestald. Het door Banketbakkerij Teunissen gemaakte en gesponsorde ei is 55 cm hoog en weegt behoorlijk zwaar. Als men er toch uit moet voor een boodschap of een frisse neus, is het ei het bekijken en schatten waard. Ook voor deze actie hoeft men de deur niet uit.

Op de Facebookpagina van Veelzijdig Velp staat het ei ook afgebeeld en komen er geregeld cryptische hints waardoor het raden van het juiste gewicht steeds makkelijker wordt gemaakt. Inzenden van de oplossing moet ook naar 06 241 66 241 met het gewicht in grammen en de naam van de inzender. De winnaar van de tweede prijs mag zich de gelukkige eigenaar van het ei noemen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen