160 Paasontbijtjes voor ouderen in Rheden

Foto: Anouk Huurman

RHEDEN – Maandag 13 april verzorgde SC Rheden voor 160 ouderen in het dorp Rheden een paasontbijtje. Met subsidie van de Haëlla-stichting, Stichting Rhederhof-Beheer en de Diaconie, konden 160 inwoners genieten van twee broodjes van Bakkerij Hilvers, een croissant, een sapje, natuurlijk een ei en een bosje narcissen van Ciss Bloemen.

Vanaf 9.00 uur werd er in de kantine, keurig volgens de RIVM-voorschriften, hard gewerkt om alle tassen op tijd klaar te maken. Vrijwilligers vanuit de vereniging en bestuursleden trokken de plastic handschoenen aan en zijn gaan smeren, koken en inpakken.

Om 10.00 uur meldden de speelsters van MO17-1 om de ontbijtjes door het dorp af te leveren. De voorzitter van de supportersvereniging, Mark van Beek, reed speciaal naar Dieren om een tasje af te leveren bij een lid van de voetbalvereniging die daar tijdelijk in een verzorgingstehuis woont.

Om 11.00 uur arriveerde de organisatie bij de Brink en het Veerhuis waar de laatste 30 ontbijtjes afgeleverd moesten worden. Hier startten tegelijkertijd de dames van ‘Los’ die ingehuurd waren om het geheel muzikaal te omlijsten.

De reacties van de mensen waren positief en dankbaar.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen