Online benefietquiz voor SEM café groot succes

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – De horeca heeft het niet makkelijk en Nachtduik & Meetup organiseert daarom een online benefietquiz voor het SEM Café. De opbrengst van de quiz gaat volledig naar het SEM café en is leuk om te doen vanuit huis of tuin.

Deelnemers kunnen doneren en zich aanmelden voor de online benefietquiz op zaterdag 18 april 2020. De quiz wordt online gespeeld via een livestream en start om 20:00 uur.

Op de eerste Quizavond, zaterdag 11 april, hebben maar liefst 16 teams mee gedaan met de BenefietQuiz voor SEM café Velp.

Enkele reacties:

  • “met z’n drieën gespeeld, heel erg leuk”
  • “wij hebben meegedaan, aanmelden ging makkelijk en via de livestream meteen contact. Echt waanzinnig leuk geweest”
  • “was hartstikke leuk, wel moeilijk maar dank voor de tip. Wij doen volgende week weer mee!!”
  • “wij hebben in de tuin met 4 personen gespeeld. Erg veel lol gehad, wij zaten met twee oudjes en onze dochter met vriendin (op 1,5 meter). Oud en jong vulden elkaar goed aan!!! volgende week gaan wij weer meedoen.

Wil je (weer) meedoen, alleen of met een team: zaterdag 18 april gaan ze weer quizzen met de online benefietquiz deze start om 20.00 uur.
Aanmelden via: https://www.deanderequiz.nl/benefiet-quiz/ (heb je een team dan deel je de livestream)

Zoek hier Velp SEM Café Velp op en doneer het bedrag waar je voor mee wilt spelen.

Pepijn van het SEM Café ontvangt op maandag een overzicht met alle deelnemers van de afgelopen zaterdag. Pepijn stuurt een betaalverzoek toe op het aangegeven e-mailadres, maar hier kan dus wel wat tijd overheen gaan.

#blijfthuis #RHEDENNIEUWSISERVOORJOU

Lees ook: Steun lokale ondernemers in gemeente Rheden in tijden van Corona

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook haar Facebookpagina, volg hen op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis haar dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen