Helpen jullie mee het laatste stukje rolstoelbus voor Jason te crowdfunden?

DIEREN – Jason is een jongen met een zeldzame genetische afwijking. Hij is 1 van de 31 kinderen die wereldwijd gediagnosticeerd zijn met DHX30. Het gevolg hiervan is dat zijn motoriek niet goed is en hij niet kan staan, lopen, kruipen, praten en zelfstandig kan zitten.

De ouders van Jason, Kim en Enrico zijn een crowdfundingsactie gestart om een rolstoelbus te realiseren. Deze bus is erg hard nodig omdat het voor hen fysiek gezien ontzettend zwaar is om Jason in een gewone auto te tillen. En dat terwijl hij alleen nog maar groter en zwaarden zal worden. “Via deze weg hopen wij als ouders voor Jason een rolstoelbus aan te kunnen schaffen zodat hij beter en gemakkelijker vervoerd kan worden.”

Donaties kunnen worden gedaan via deze link: https://www.doneeractie.nl/rolstoelbus-voor-jason/-41978. Mocht je eerst wat meer te weten willen komen over Jason, kan dat door een kijkje te nemen op deze website: www.ditisjason.nl.

Inmiddels hebben de ouders iets meer dan €18.000 van de €25.000 opgehaald. “Een enorm bedrag en geweldig dat er zoveel mensen zijn die wat hebben gedoneerd, klein of groot het maakt niet uit! Wij zijn hier heel erg blij mee, dit is echt fantastisch!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen