Geen Koningsspelen om naar toe te gaan, maar wel digitaal!

Foto: Sportbedrijf Rheden

GEMEENTE RHEDEN – Sportbedrijf Rheden organiseert op vrijdag 24 april in samenwerking met de Gelderse Sport Federatie de Digitale Koningsspelen 2020. Tijdens een livestream via YouTube kunnen kinderen in de gemeente Rheden toch sporten, koken en knutselen.

Doordat alle officiële koningsspelen zijn afgelast heeft de GSF het initiatief genomen om de Gelderse Online Koningsspelen te organiseren. Gemeente Rheden doet hier ook aan mee. Kinderen kunnen vanaf 8:55 online meedoen vanuit hun eigen woonkamer of tuin. Deze livestream wordt verzorgd door team sportstimulering van Sportbedrijf Rheden en verschillende docenten bewegingsonderwijs. Tijdens deze ochtend worden er verschillende spelletjes aangeboden. Kinderen kunnen vervolgens deze spelletjes zelf thuis onder begeleiding van ouders/verzorgers uitvoeren.

Om 8.55 uur begint de Livestream op: https://www.youtube.com/watch?v=VigsDkJCYF8. Sportbedrijf Rheden zal jullie verwelkomen op de Gelderse Online Koningsspelen van de gemeente Rheden. Daarna schakelt Sportbedrijf Rheden snel door naar Omroep Gelderland want daar zal de officiële opening plaatsvinden. Dit kun je volgen via jouw eigen televisie thuis.

Om deel te kunnen nemen heeft Sportbedrijf Rheden een materialenlijst en scoreformulier ontworpen. Deze kan worden gedownload om de website van het Sportbedrijf. Kijk op www.sportbedrijfrheden.nl voor meer informatie. Ook is het mogelijk om jouw foto’s te sturen naar de livestream. Deze foto’s worden getoond tijdens de live-uitzending! Ben je van plan om foto’s te maken stuur deze dan naar [email protected]

Sportbedrijf Rheden hoopt jullie allemaal te zien tijdens de Gelderse Online Koningsspelen van de gemeente Rheden op vrijdag 24 april van 8.55 tot 12.10 uur

Oh ja dan nog even dit…..tijdens de ochtend zullen er letters verstopt zitten in het beeld, kun jij ze vinden en weet jij wat het woord van de dag is? Maak een foto van jouw scoreformulier en stuur hem naar het mailadres, dan zetten wij hem op de livestream.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook haar Facebookpagina, volg hen op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis haar dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen