Ons Raadhuis in coronatijd

Foto: Angélique Krijnen

VELP – In Ons Raadhuis is de animo om activiteiten om te buigen naar een online-versie nog niet zo groot. Toch is er behoefte aan het voortzetten van activiteiten. Of in elk geval aan contact houden met de activiteit, de groep en de docent.

Dat kan ook zonder een online-les, zoals het volgende voorbeeld van de kleuractiviteiten laat zien.

In Ons Raadhuis zijn de activiteiten creatief kleuren en realistisch kleuren populair. Omdat Ons Raadhuis vanwege de corona-crisis is gesloten, heeft docente Angélique Krijnen een alternatief georganiseerd om deelnemers de gelegenheid te geven verder te kleuren. Aan het begin van de maand kiest zij een nieuwe thema.

Dat is in mei ‘Chagall’, als onderdeel van een Chagallproject dat dit jaar in Ons Raadhuis wordt uitgevoerd. Zij mailt een kleurplaat en een voorbeeld aan de deelnemers. Mensen die niet kunnen printen, kunnen de prints bij winkel Storm, in de Overtuin, in Velp kopen.

Een groot deel van de deelnemers kleurt nu lekker door. En gaat daar geduldig mee door tot het weer in Ons Raadhuis kan.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen