Goossens Tweewielers Velp wil samen met u de lokale horecaondernemers een hart onder de riem steken

Foto: Goossens Tweewielers Velp

ADVERTORIAL – Goossens Tweewielers Velp wil samen met u de lokale horecaondernemers een hart onder de riem steken. Bij aankoop van een nieuwe fiets uit de 2020 collectie in de periode van 12 t/m 16 mei 2020 ontvangt u een gratis accessoirepakket naar keuze én een waardebon #helpdehoreca van een lokaal restaurant of VVV dinercheque t.w.v. € 25,-!

Goossens Tweewielers Velp is een fietsenspeciaalzaak met een gemoedelijke sfeer, gericht op de sportieve fietser (racefiets, MTB, hybride fiets), maar ook elektrische en stadsfietsen behoren tot het assortiment. De eerste jaren waren alleen Richard en zijn partner Esther de vaste gezichten van de winkel, maar inmiddels maken ook Dennis, Dami, Gina, Leonie, Merlijn en Pieter deel uit van het team. Hier stellen zij zich aan jou voor.

“Onze missie is om jou zonder zorgen en problemen van het fietsen te laten genieten. Betaalbare kwaliteit, persoonlijke aandacht, uitstekende service en deskundig advies zijn onze uitgangspunten. Wij denken graag met je mee en nemen de tijd voor je. Je bent geen nummer. Wij interesseren ons in jou en jouw wensen ten aanzien van jouw fiets. Graag tot ziens in onze winkel of op de fiets!”

Kijk op www.goossensvelp.nl voor de precieze actievoorwaarden. #HelpdeHoreca #RHEDENNIEUWSISERVOORJOU

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen