Veel steun voor dierentehuis Arnhem e.o

VELP – De doneeractie van Bas Kaptein voor het door inbraak getroffen dierentehuis Arnhem is zeer succesvol gelopen.

Hij wist in een week tijd een bedrag van maar liefst € 5,367,- op te halen dit werd door maar liefst 321 donateurs gedaan die een financiële bijdrage leverde via de website om het getroffen dierentehuis er bovenop te helpen.

Aan de poort van de dierenopvang, alsmede via de website van het dierentehuis werd er ruim gedoneerd door vele mensen die het dierentehuis en vooral de vele vrijwilligers een hart onder de riem staken.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Bas Kaptein:

“ik, maar vooral de vrijwilligers die daar dag en nacht voor ons klaar staan hadden hiervan nooit durven dromen, het is hartverwarmend om de vele positieve en liefdevolle reacties van mensen te lezen en te horen. Dit doet je goed als mens dat er zo naar dieren en naar vrijwilligers wordt omgekeken, dit was mijn motivatie dan ook om deze actie te doen. De dieren maken het goed en ben ook blij dat ze daar niet aan hebben gezeten” .

Wat het dierentehuis met het opgehaalde bedrag gaat doen is nog niet bekend maar ze kunnen voorlopig weer even vooruit al blijft uw financiële bijdrage of vrijwillige hulp altijd zeer welkom.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden