FormulierenHulp Rheden vanaf donderdag weer open

Foto: Formulierenhulp Rheden

Inwoners van de gemeente Rheden kunnen vanaf donderdag 28 mei 2020 voor al hun vragen rondom geldzaken en administratie weer terecht bij de vrijwilligers van de FormulierenHulp in het Dorpshuis in Rheden. Tussen 09:30 uur en 11:30 uur zitten de vrijwilligers voor u klaar, maar alleen op afspraak!

Door de verscherpte Coronamaatregelen zijn de inloopspreekuren-zonder-afspraak gesloten en omgezet naar een telefonische spreekuur op telefoonnummer 06-51889255. Door de versoepeling van de maatregelen krijgt de FormulierenHulp echter beetje bij beetje meer ruimte om haar werkzaamheden weer te hervatten.

Bezoekers die niet digitaal of via de telefoon ondersteund kunnen worden, kunnen vanaf donderdag 28 mei op afspraak terecht in Rheden, Meester. B. van Leeuwenplein 3. Voor bezoekers is het van belang te weten dat de FormulierenHulp te gast is in het Dorpshuis en dat ten alle tijden de regels van het desbetreffende locatiegebouw opgevolgd dienen te worden.

Leidend zijn hierin de voorschriften van het RIVM. Dit betekent dat zowel bezoeker als vrijwilliger allebei gezond zijn, dat er bij binnenkomst in het gebouw de looproute gevolgd wordt en handen gewassen dan wel gedesinfecteerd zijn. Iedereen houdt ten minste 1,5 meter afstand van elkaar en nemen alle andere de hygiëne maatregelen in acht.

De FormulierenHulp gaat op woensdagmiddag 3 juni weer open te gaan in buurthuis De Poort, Heeckerensstraat 201 in Velp en maandagochtend 8 juni in Het Duynhuis, Van der Duyn Van Maasdamstraat 63 in Dieren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Biljana Markovic, coördinator FormulierenHulp op nummer 06-42273983.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden