Helaas gaat ook het Schaapscheerdersfeest dit jaar niet door!

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Ook het Schaapscheerdersfeest gaat dit jaar vanwege de coronacrisis niet door. De Rhedense Schaapskudde is achter de schermen druk bezig met de ondernemers in het dorp om het Schaapscheerdersfeest nieuw leven in te blazen.

Want natuurlijk mag dit traditionele feest niet verloren gaan voor het dorp Rheden. Zaterdag 19 juni 2021 is de datum die je alvast in de agenda mag zetten!

Echter de schapen zullen ook dit jaar wel geschoren moeten worden want de natuur wacht niet! Het scheren gebeurt nu bij de schaapskooi zelf, helaas zonder de dorpsbewoners. Wel is het mogelijk om na half juni een schapenvacht tegen een schappelijke vergoeding te kopen van één van de geschoren schapen om zo de Schaapskudde te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

Door de coronacrisis is het zonder adopties, lammetjesdag en natuurlijk ook het schaapscheerdersfeest een financieel zwaar jaar voor de Rhedense Schaapskudde, dus iedere bijdrage is welkom. Bent u geïnteresseerd in een schapenvacht of wilt u de kudde op een andere wijze steunen, neem dan contact op via [email protected] of kijk op de website www.schaapskudde.nl voor meer informatie. De Rhedense Schaapskudde kan uw steun goed gebruiken, dus kom in actie!

En natuurlijk maken ze er volgend jaar een groot feest van!

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen