Kledingbank Dieren weer open voor bezoekers

Foto: Kledingbank Dieren

DIEREN – Na de sluiting i.v.m. de corona-maatregelen zijn de deuren van de kledingbank in Dieren weer open gegaan. Met de start van het voorjaar is de vraag naar tweedehands zomerkleding sterk gegroeid.

In de afgelopen periode is daarom de zomercollectie in de rekken gehangen en de inrichting vernieuwd. Kledingbank Dieren is de eerste kledingbank in de regio die haar deuren weer opent. Uiteraard zijn de nodige maatregelen genomen om de klanten veilig te kunnen ontvangen. Inname van kleding is hierdoor helaas voorlopig nog niet mogelijk.

De kledingbank is vrij toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar goede tweedehandskleding. Tegen een vriendelijke prijs, of gratis voor Gelrepashouders.

Openingstijden: woensdag / vrijdag van 10.30 – 12.30 uur en donderdag van 14.00 – 16.00 uur. Bezoekadres: van der Duijn van Maasdamstraat 63.
Meer info: www.stichtingstrak.nl

Kledingbank Dieren

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook haar Facebookpagina, volg hen op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis haar dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen