Spreekuren Loket Vrijwilligerswerk kracht- (buurt) coaches Incluzio Uitvoering Oost

Foto: Incluzio.nl

GEMEENTE RHEDEN – Nu de lockdown weer wat versoepeld is, zijn de spreekuren weer wekelijks in de drie dorpskernen van de gemeente.

Heb je een vraag waar jij niet uitkomt, of wil jij iets organiseren voor jouw straat of buurt? Neem dan eens contact op met de krachtcoaches.

Wil je vrijwilligerswerk doen bij een organisatie en weet je wat voor soort werk je zou willen verrichten, of heb je hierover nog geen idee en zou je daarover willen sparren? Je bent van harte welkom op het inloopspreekuur van de participatiecoach.

De koffie of thee staat klaar. Graag tot ziens bij één van onderstaande inloopspreekuren!

Dieren:

  • Spreekuur krachtcoach Ingrid Jansen of Walter van Vliet: elke donderdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in MFC de Oase aan het Ericaplein 1.
  • Spreekuur participatiecoach Filiz Okan: elke vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur in MFC de Oase..

Rheden:

  • Spreekuur krachtcoach Ingrid Jansen en participatiecoach Filiz Okan: elke woensdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur in Dorpshuis Rheden Willem de Zwijger, aan het Mr. B.van Leeuwenplein 3.

Velp:

  • Spreekuur krachtcoach Walter van Vliet en participatiecoach Filiz Okan: elke woensdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur in Buurthuis de Poort, aan de Heeckerensstraat 201.

Bellen of mailen kan ook:

Wel moeten de RIVM richtlijnen in acht worden genomen. Bent u verkouden, heeft u koorts of benauwdheidsklachten dan verzoeken ze u vriendelijk om niet naar het spreekuur te komen. Tijdens de spreekuren zal de 1,5 meter afstand in acht worden genomen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen