Tuinconcerten bij Boekhandel Jansen & de Feijter in Velp

Foto: Rob Weenink

VELP – Boekhandel Jansen & de Feijter start op 24 juni 2020 met een aantal miniconcerten in de tuin. De concerten zijn op woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur.

Het eerste concert is op woensdag 24 juni met muziek van Jos Dingelhoff (fluit) en Anna Oerlemans (gitaar), afgewisseld door voordracht van Walter Jansen (zie foto). Verstilling en Opstandigheid zijn de kenmerken van deze avond. Werken van o.m. Franco Margola, Claude Debussy, Vicente Sojo en poëzie van Herman de Coninck, Bert Schierbeek e.a.

Op woensdag 8 juli spelen de Syrische klarinettist Khaled Kassem en het klarinet-piano echtpaar Angela en Mark Kreeftmeijer een aantal pareltjes uit de klarinetliteratuur van o.a. Mendelssohn, Krommer, Brahms en Schumann. En passant maakt u ook kennis met verschillende instrumenten van de klarinettenfamilie.

Op woensdag 15 juli is het podium voor Marianne Ratajski (piano) en Walter Jansen (voordracht).
Na haar werkzame leven als logopediste legt Marianne Ratajski zich meer toe op het spelen van kamermuziek. Ook begeleidt zij koren en zangers. Vanavond speelt zij solo op piano afgewisseld met voordracht van Walter Jansen.

De prijs is € 20,- p.p. incl. een hapje/drankje. Er is geen pauze en geen nazit en er moet van te voren worden gereserveerd.
Er is plaats voor maximaal 30 personen en bij slecht weer wordt het concert geannuleerd.

Reserveren: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen