Rhedenaar wint 10.000 euro bij de VriendenLoterij

Foto: Roy Beusker

RHEDEN – Een grote verrassing voor Ron uit Rheden. Hij heeft in de meitrekking van de VriendenLoterij 10.000 euro gewonnen. Jan Versteegh, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Ron onlangs met de cheque.

VriendenLoterij-ambassadeurs reiken weer prijzen op gepaste afstand uit

VriendenLoterij-ambassadeur Jan Versteegh sloeg de afgelopen weken de feestelijke uitreikingen over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Inmiddels kan Jan Versteegh weer bij de winnaars langs om mooie prijzen, op gepaste afstand, uit te reiken.

Ron (54) weet al wat hij met de prijs gaat doen: “Mijn wens is een mooie nieuwe keuken!”

Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent va de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Bron: VriendenLoterij

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen