Dorpshuis Rheden weer van start

Foto: Jannie de Jong

RHEDEN – In Dorpshuis Rheden beginnen clubs en verenigingen hun activiteiten langzamerhand weer te hervatten.

Zoals overal was het sinds maart een stille periode waarin alleen strikt noodzakelijke activiteiten van de INR Trombosedienst en het Consultatiebureau VGGM hier konden plaatsvinden. Inmiddels is de draad van de gitaar- en cellolessen weer opgepakt.

Ook zijn het Taalhuis, de Jongerenmiddag en de Open Inloop met het vervolg van hun activiteiten begonnen. Men kan zoals voorheen tweemaal per week terecht in bibliotheek ‘Het Leespunt’.

Vanzelfsprekend gelden voor ieders veiligheid ook in Dorpshuis Rheden de hygiënemaatregelen, de 1,5 meter afstand, een looproute en is er een protocol opgesteld. De hoop en verwachting is dat vanaf september iedereen hier weer terecht kan.

Wist u trouwens dat er regelmatig afwisselende exposities van Rhedense amateurkunstenaars zijn te zien in Dorpshuis Rheden? Het is aan te raden om voor een bezoek eerst even de openingstijden na te gaan. Informatie hierover en overige informatie is te vinden op de website www.dorpshuisrheden.info

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen