Tuinconcerten bij Boekhandel Jansen & de Feijter in Velp

Foto:

VELP – Boekhandel Jansen & de Feijter organiseert een aantal miniconcerten in de tuin. De concerten zijn op woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur.

Op woensdag 8 juli spelen de Syrische klarinettist Khaled Kassem en het klarinet-piano echtpaar Angela en Mark Kreeftmeijer een aantal pareltjes uit de klarinetliteratuur van o.a. Mendelssohn, Krommer, Brahms en Schumann. En passant maakt u ook kennis met verschillende instrumenten van de klarinettenfamilie.

Op woensdag 15 juli is het podium voor Marianne Ratajski (piano) en Walter Jansen (voordracht).
Na haar werkzame leven als logopediste legt Marianne Ratajski zich meer toe op het spelen van kamermuziek. Ook begeleidt zij koren en zangers. Vanavond speelt zij solo op piano afgewisseld met voordracht van Walter Jansen.

Woensdag 22 juli Hanke Scheffer – Oude en nieuwe composities(1994) begon haar piano studie bij Frank Peters aan het ArtEZ conservatorium te Zwolle. Ze vervolgde haar master studie bij Frank van de Laar bij wie ze in 2019 afstudeerde. Naast het geijkte klassieke pianorepertoire houdt Hanke van hedendaagse klassieke muziek. Zo werkte zij samen met componisten als Ivo van Emmerik en maakte zij in 2019 deel uit van het RKST21, waarmee ze in het Musis Sacrum muziek van Louis Andriessen, Martijn Padding en Trevor Grahl vertolkte.

29 juli Ton Snijders & Katell – Retour Amsterdam – Paris Toetsenist Ton Snijders woont en werkt in Velp. Hij trad o.a. op met Frank Boeijen. Katell Chevalier is bij liefhebbers van het Franse chanson al lang geen onbekende meer. In haar nieuwe muziekprogramma laat ze de toeschouwer genieten van het mooiste wat Frankrijk en Nederland te bieden hebben.
Een uniek concert!

Woensdag 12 augustus Lies Joosten – Keltische harp (inhaalconcert). Lies Joosten bespeelt een Keltische harp en haar muziek kenmerkt zich door een warm klankenpalet, met Keltische, Latijns-Amerikaanse en klassieke invloeden. Ze voert ons mee in een repertoire waar eigen omposities, improvisatie en Keltische thema’s langs zullen komen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

De prijs is € 20,- p.p. incl. een hapje/drankje. Er is geen pauze en geen nazit en er moet van te voren worden gereserveerd.
Er is plaats voor maximaal 30 personen en bij slecht weer wordt het concert geannuleerd.

Reserveren: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen