Iedere zondag kunst in Openluchttheater De Pinkenberg

ROZENDAAL – Elke zondagmiddag is het Openluchttheater De Pinkenberg in Rozendaal vrij toegankelijk om een wandeling te maken langs de tientallen beelden die daar door een vijftal kunstenaars zijn geplaatst.

Op zondag 12 juli was het prachtig weer om een wandeling langs de vele kunstwerken te maken, niet alleen de fotograaf van rheden.nieuws.nl deed dat, maar ook zo’n 75 à 80 kunstliefhebbers bezochten het “beeldenpark“ en bekeken vol bewondering naar de vele kunstwerken. 

Het beeldenpark is door uitgezette paadjes met éénrichtingsverkeer te bekijken over het hele terrein van het Openluchttheater. En natuurlijk met anderhalve meter afstand van elkaar. Een veertigtal houten koppen staren je aan, gemaakt uit stukken afvalhout van bomen, grillige boomtakken vormen insecten of bloemstukken ook metalen vormen doemen hier en daar op, liggend of hangend in een boom. Maar ook prachtige foto’s van de natuur, meest van boomstammen zijn te bewonderen.

Het is allemaal te bekijken op de zondagmiddagen tot 23 augustus van 13.00 tot 17.00 uur Kluizenaarsweg 4 Rozendaal. Er is vrije entree maar een vrije gift is welkom.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Let op Voor of tijdens een geplande voorstelling in het Openluchttheater is het beeldenpark gesloten. Kijk hiervoor op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/DePinkenberg of https://cultuurbedrijfriqq.nl/evenementen. Meer info ook op: www.dedingenfabriek.nl/nieuws.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden