Voorstelling Pappa ik wil Clown worden in Openluchttheater de Pinkenberg

Foto tribune voorstelling van 22-07-2020
Foto: rheden.nieuws.nl

ROZENDAAL – Cultuurbedrijf RIQQ organiseert op woensdag 12 augustus de voorstelling Pappa ik wil Clown worden. De voorstelling gaat over een vrolijk mannetje die ervan droomt de wijde wereld in te trekken om niet de hele dag op het kantoor van zijn vader te zitten.

Hij gaat op avontuur en komt er uiteindelijk achter wat hij het liefste wil zijn, clown. En dan gaat het feest pas goed beginnen met vrolijke en super-grappige clownsacts, van glimlach tot schaterlach.

Pappa ik wil Clown worden!

Clown word je niet zomaar, door alleen maar een neus op te zetten. Je moet ook saxofoon en drums kunnen spelen en accordeon. Arno Huibers is acteur, clown en mimespeler. Paul van der Heijden is virtuoos bespeler van bijzondere instrumenten zoals marimba, vibrafoon, djembé.

Samen houden zij hun kinderpubliek en volwassenen een voorstelling lang op het puntje van de tribunes. Vrolijkheid en plezier zijn troef in deze muzikale theatervoorstelling. Maar daaronder speelt ook een serieus thema: kiezen voor wie je bent en wat je het liefst wilt worden.

  • Leeftijdsadvies: familievoorstelling
  • Duur: 45 minuten zonder pauze
  • Door Arno Huibers en Paul van der Heijden.

Informatie en kaartverkoop
• Datum en tijd: woensdag 12 augustus 2020 om 14:00 uur en 16:00 uur
• Kaartjes zijn dit jaar alleen online te koop. Prijs: €10,-. T/m 2 jaar: gratis toegang.
• Een voorstelling duurt 45 minuten. Er is geen pauze, maar je mag je eigen eten en drinken meenemen.
• Meer informatie en kaartverkoop: www.depinkenberg.nl.

De Pinkenberg, Kluizenaarsweg 4, Rozendaal

Stap een magische wereld binnen en geniet van bijzondere voorstellingen in de openlucht, samen met familie in het zonnetje. Zie de avond vallen tijdens een uitje met vrienden of luister met z’n tweetjes naar heerlijke muziek onder de sterrenhemel. Welkom in De Pinkenberg!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden