Kaartverkoop WiekentRheden van start

Foto: WiekentRheden

RHEDEN – Op 12 en 13 september is WiekentRheden. Het programma is rond en de kaartverkoop gestart! De organisatie start met de voorstelling ‘Heel Rheje leert van vroeger en nu’, locatietheater van Margo van Stratum over de rol die de familie Brantsen speelde voor de Dorpskerk en het Jonkvrouw Brantsencentrum.

Daarna zijn er workshops, een gezamenlijke maaltijd, een stiltewandeling (begeleid door Inge van Helvoort) en de zaterdag wordt afgesloten met een Open podium. Zondag begint het programma met yoga bij zonsopkomst in Buurttuin Zwarteweg (begeleid door Jolijna Allewijn). Daarna is er een ontbijt met kunstpresentaties. Onder een treurbeuk danst Eva de Jager de voorstelling Cyclus. ’s Middags is er de Kunstroute. Beeldende kunstenaars uit het dorp Rheden presenteren op acht locaties hun werk. Brandpunt is de GS Staalwerkenfabriek. Daar zijn ook life acts, zoals lachyoga, vioolduo De Graaff, dichter Yke Schotanus en de dansvoorstelling RET van Saraja de Jonge.

Boek snel je tickets want vanwege de coronamaatregelen is het aantal plaatsen deze editie zeer beperkt.

Vanaf 4 september kunnen er weer ‘Ikbuurtmee!’-waardecheques worden ingewisseld. Een extra financiële bijdrage kan de organisatie, die op vrijwilligers draait, goed gebruiken.

Kijk voor meer informatie op: www.wiekentrheden.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen